ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, hvit


Artikkelnummer NEW-3304

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, hvit

Vi introduserer det ultimate must-have-produktet for enhver bar- og restauranteier - Tappekranen laget av krom-nikkelstål og ABS-plast i elegant hvit. Denne høykvalitetskranen garanterer perfekt tappet øl hver gang, og sikrer at gjestene dine alltid nyter en ølopplevelse av topp kvalitet. Her er de enestående funksjonene:

Kenskaper:

  • Kort kompensator i krom-nikkelstål for perfekt skumhode
  • CNS-tut Ø 8,5 mm for jevn ølstrøm
  • Selvlukkende mekanisme for renslighet
  • Nøyaktig skumkontroll med skumknapp

Hvit design for moderne eleganse

Tappekranen har en elegant og moderne hvit design, slik at den smelter sømløst inn i enhver bar eller restaurant. Server øl med stil og raffinement samtidig som du opprettholder de høyeste kvalitetsnivåene.

Kort kompensator i krom-nikkelstål for perfekt skumhode

Den korte kompensatoren i krom-nikkelstål sikrer et perfekt skum for hver øl. Dette forhindrer også at øl renner over, og gir gjestene en perfekt skjenking hver gang.

CNS-tut Ø 8,5 mm for jevn ølstrøm

CNS-tuten med en diameter på 8,5 mm gir en jevn strøm av øl uten å søle. Denne funksjonen sikrer at konsistensen, fargen og smaken til ølet forblir akkurat slik bryggerne hadde tenkt.

Selvlukkende mekanisme for renslighet

Den selvlukkende mekanismen er utrolig praktisk og bidrar til å spare både tid og penger for bar- og restauranteiere. Denne funksjonen sikrer at ølet ikke renner ut og opprettholder rensligheten i baren eller restauranten.

Nøyaktig skumkontroll med skumknapp

Skumknappen lar deg justere mengden skum nøyaktig i ølet, og gir gjestene den perfekte skjenken. Denne funksjonen bidrar til at gjestene dine kan nyte ølene sine til det fulle.

Invester i det beste for baren eller restauranten din og velg Tappekranen laget av krom-nikkelstål og ABS-plast i elegant hvit. Denne pålitelige kranen av høy kvalitet tilbyr den ultimate ølopplevelsen med en moderne vri av stil. Bestill din nå!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: